Zamieszczone przez b707

pamiętam tylko kałacha na skrzyżowaniu Wólczyńskiej i Arkuszowej

no, chyba że Cię poprosili o otwarcie?
ale w takim razie jeszcze raz:
na 99% nie podali.

Choć tak jest i pewnie będzie
na 99% nie podali.
Osobiście na ich miejscu w stolycy bym tak nie postępował, za dużo dygnitarzy wszelkiej maści i kalibru. Być może młodzi, być może mało doświadczeni, być może za mało jeszcze po dupie dostali. A może z racji wzrostu, mózgi mają zbyt blisko... wiesz czego
Generalnie małe koguciki pracujące w służbach mundurowych zachodzą za skórę - te typy tak mają i już. Co tam daleko szukać, przykład naszego niedoszłego prezydenta 
przyda sie.

), zatrzymał mnie równy na maksa gość z lotniska, ale to taki prawdziwy starszy policjant, bez pier@#lenia, pośmialiśmy się z sytuacji, bo ja wiedziałem, że nie dostanę punktów na Żwirkach, więc widział, że jestem zorientowany, zjechał mi bez proszenia 2km/h w dół, żebym się łapał na niższy wymiar kary, pochwalił, że nie wykorzystuję mocy tylko spokojnie się turlam (aczkolwiek za szybko) pogadaliśmy o oktach i tuningu, bo się okazało, że też ma oktę (ALH), a że przymierza się do zmiany, to zostawiłem mu telefon, żeby dał znać to się może do forumowego dilera da skierować, wypisał stówę i szerokości.
) pomnóż to przez około 2 tys. godz. w roku i niech tylko 5% z nich będzie chrakternych, jak ci pod krzyżem przy Pałacu Prezydenckim.... gwarantuje, że po 10 latach zmienisz wydział
) pomnóż to przez około 2 tys. godz. w roku i niech tylko 5% z nich będzie chrakternych, jak ci pod krzyżem przy Pałacu Prezydenckim.... gwarantuje, że po 10 latach zmienisz wydział 

Komentarz